Skip to content

Betrouwbaar familiebedrijf

HM Truck en Trailer Parts, een toonaangevende naam in de wereld van traileronderdelen. Als betrouwbaar familiebedrijf met een bewezen staat van dienst, zijn we ontstaan vanuit onze zusteronderneming, Hutten Machinery. Onze jarenlange expertise in reparaties aan opleggers heeft geleid tot de oprichting van HM Truck en Trailer Parts, dat zich volledig richt op hoogwaardige onderdelen.

Eigen werkplaats: van vakkundig ontwerp tot aan fabricage

Wij hebben de volledige controle over het ontwerpproces. Ons team kan alle onderdelen zelf tekenen en maken, waardoor we flexibiliteit en precisie bieden die verder gaat dan de standaardoplossingen. Met geavanceerde apparatuur, zoals onze hypermoderne Fiber laser snijmachine, Kantbank, draaibank en zaag, zorgen we voor hoogwaardige onderdelen die voldoen aan de strengste normen en specificaties.

Onderdelen op maat gemaakt, passend bij uw wensen

Onze expertise ligt in het leveren van speciaal aangepaste onderdelen die perfect passen bij uw unieke eisen. Van complexe aanpassingen tot op maat gemaakte onderdelen, wij zorgen ervoor dat uw voertuigen optimaal presteren. We hebben een uitgebreid assortiment. Door onze vakkundige kennis is van alles mogelijk!

De Drive achter HM Truck en Trailer Parts

Bij HM Truck en Trailer Parts begrijpen we de dringende behoefte aan snelle en betrouwbare levering van onderdelen. Bijna elk onderdeel van metaal (op maat) kunnen wij op korte termijn leveren, zodat uw voertuigen zonder vertraging weer de weg op kunnen.

Hiermee maken wij het verschil voor u als klant

We luisteren naar uw behoeften en streven ernaar om u de best mogelijke oplossingen te bieden. Onze klantgerichte benadering, uitstekende service en brede vakkennis maken het verschil. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het verkrijgen van de juiste onderdelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen!

Back To Top